Începând cu data de 1 aprilie 2024, Biroul teritorial Petroșani al Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Hunedoara anunță o modificare semnificativă a programului de lucru cu publicul. Acesta va fi redus la o singură zi pe săptămână, respectiv lunea, între orele 10:00 și 14:00. Această schimbare vine în contextul optimizării proceselor interne și al îmbunătățirii serviciilor oferite cetățenilor.

Acces Continuu la Serviciile Online

Pentru a compensa această restricționare a accesului fizic, Biroul teritorial Petroșani dorește să reamintească publicului că serviciile online rămân disponibile non-stop. Astfel, cetățenii pot solicita și obține un certificat constatator online, oricând doresc, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, fără a fi necesară prezența la ghișeu. Acest serviciu digital facilitează accesul rapid și eficient la documentele necesare, asigurând continuitatea activităților comerciale și reducând timpul de așteptare.

Beneficiile Solicitării Online a Certificatelor Constatatoare

Solicitarea online a certificatelor constatatoare oferă numeroase avantaje:

  • Accesibilitate permanentă: Disponibilitatea serviciului online elimină restricțiile orare și permite accesul la servicii indiferent de momentul zilei sau de ziua săptămânii.
  • Economie de timp: Procesul online reduce semnificativ timpul necesar pentru obținerea documentelor, eliminând deplasările și așteptările la ghișee.
  • Eficiență crescută: Prin simplificarea procedurilor administrative, solicitanții beneficiază de un proces mai rapid și mai puțin susceptibil la erori.

Cum să Solicitați un Certificat Constatator Online

Pentru a accesa serviciile online, utilizatorii trebuie să se înregistreze pe portalul oficial al Oficiului Registrului Comerțului, unde pot completa și trimite formularul necesar pentru certificatul constatator. Documentul este, de obicei, disponibil pentru descărcare într-un timp scurt după procesarea cererii.

În Concluzie

Schimbarea programului de lucru la Biroul teritorial Petroșani este o adaptare la noile cerințe organizaționale, însă accesul la serviciile esențiale rămâne neîngrădit prin disponibilitatea opțiunilor online. Vă încurajăm să profitați de aceste facilități digitale pentru a vă asigura că activitățile dumneavoastră comerciale continuă să decurgă fără întreruperi.