Este gratuit?

Este posibil sa obtinem un Certificat Constatator gratuit?

Certificatul Constatator este un document absolut esențial, pe care trebuie să îl țineți la curent și în posesia dvs. în orice moment al vieții companiei. În cazul creării unei activități, modificarea statutului sau a procedurii administrative speciale, solicitarea unui nou Certificat Constatator Online va fi esențială. Dar cum te descurci? Procesul este gratuit? Vă răspundem la aceste întrebări în acest articol.

Este Certificatul Constatator gratuit?

Această întrebare este frecvent pusă. Și nu este surprinzător! Certificatul Constatator Online include informații publice despre o companie de orice tip. Am putea crede că este gratuit să accesăm aceste informații. Cu toate acestea, acestea sunt direct din Registrul Comerțului. Prin urmare, accesul la aceste informații este plătit. Astfel, chiar dacă prețul variază în funcție de modul de recepție ales, acesta nu va fi egal cu zero.

Care este prețul unui Certificat Constatator?

Daca mergeti personal la Registrul Comertului, taxa pentru obtinerea Certificatului Constatator este de 30 LEI. Desigur, il puteti solicita si prin curier, insa la aceasta taxa se vor adauga si costurile curierului. Sa nu mai vorbim de timpul pierdut, oricare din cele doua variante le veti alege.

Concluzia, Certificatul Constatator nu este gratuit, indiferent de unde il veti solicita.

Ceea ce puteti scuti insa, este un cost mult mai mare, si anume timpul dvs. sau al angajatilor dvs.

Pentru a economisi bani la obtinerea Certificatului Constatator și a eficientizării procedurilor administrative, puteti solicita Certificatul Constatator Online, prin intermediul platformei noastre.