Valabilitate

Care este perioada de valabilitate a unui Certificat Constatator?

Daca sunteti reprezentantul unei companii, aveti neaparat din cand in cand nevoie de Certificatul Constatator care include toate informatiile referitoare la societatea dvs. Doriti sa aflati mai multe despre perioada de valabilitate a Certificatului Constatator? Aflati mai jos raspunsurile la intrebarile dvs.

O perioada de valabilitate variabila

In mod neasteptat, spre deosebire de cartea de identitate a unei persoane fizice, Certificatul Constatator nu are o perioada de valabilitate de la emiterea acestuia de catre Registrul Comertului. Acest lucru se explica prin faptul ca Certificatul Constatator poate fi modificat in orice moment si prin urmare trebuie solicitat de fiecare data unul nou, care sa arate starea societatii la momentul respectiv.

Cu toate acestea, entitatile care va solicita sa prezentati un Certificat Constatator (deschiderea unui cont bancar, obtinerea codului de TVA, semnarea unui contract, etc.), pot stabili o perioada proprie de valabilitate, spre exemplu sa nu fie mai vechi de 30 zile sau mai vechi de 90 zile.

Certificatul Constatator este singurul document official care atesta situatia actuala a companiei dvs., atat din punct de vedere al activitatii sale, cat si al managementului. Acesta este motivul pentru care este necesar ca informațiile pe care le conține să fie actualizate în toate circumstanțele

Acum ca stiti mai multe despre perioada de valabilitate a Certificatului Constatator, il puteti solicita foarte usor, urmand cativa pasi simplii de pe platforma noastra.

Constatator pentru PFA

Certificatul Constatator pentru Persoana Fizica Autorizata (PFA) de asemenea poate fi solicitat pe platforma noastra, cu o singura conditie – PFA-ul dvs. sa fie inregistrat la Oficiul Registrului Comertului si nu la ANAF ca si activitate independenta (ex. Medic, Avocat, Notar, etc.).

De asemenea nici O.N.G.-urile sau Fundatiile nu pot obtine Certificatul Constatator Online, prin intermediul platformei noastre, acestea putand fi obtinute de la entitatile de unde si-au dobandit personalitatea juridica.

Articole similare