Solutia #1 in Romania. Primesti in 5 minute Certificat Constatator Licitatie. Totul Online si la Urgenta. Il primesti pe email si poti plati cu cardul sau prin O.P.

Obtine urgent si usor certificatul constatator licitatie, online. Tot mai multe firme din tara noastra participa pe SICAP la diferite proceduri de achizitii publice si licitatii publice pe teritoriul Romaniei, unde se solicita un Certificat Constatator.

De la achizitii directe la licitatii deschise, sau orice alte tipuri de licitatii publice de valori de sute de milioane de euro, companiile pot aplica prin depunerea unui dosar de eligibilitate, propunere tehnica si financiara.

Unul din documentele de eligibilitate solicitate este certificatul constatator, obtinut special pentru licitatie.

Stim ca termenele limita, in cazul licitatiilor sunt foarte importante, iar certificatul constatator pentru licitatie trebuie depus la dosar, drept pentru care, puteti obtine documentul original, online, cu ajutorul platformei noastre.

Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti CUI-ul societatii pentru care aveti nevoie sa obtineti certificatul constatator pentru licitatie, sa introduceti datele solicitantului, numarul de telefon si adresa de email si apoi sa achitati fie prin transfer bancar (O.P.) fie cu cardul (VISA sau MasterCard).

Dupa confirmarea platii, veti primi certificatul constatator pentru licitatie pe email, impreuna cu factura fiscala.

Certificatul Constatator este original, emis de Registrul Comertului si poate fi utilizat la orice licitatie publica, perioada sa de valabilitate fiind de 30 zile.

Puteti oricand sa solicitati certificatul constatator si la Registrul Comertului, online sau fizic, la ghiseu, insa daca va grabiti si aveti nevoie URGENT, apelati cu incredere la noi!